V ponedeljek,18.12.2023 ob 16.30, ko se je v Slivnici pričelo temniti, so se otroci vrnili v vrtec. S seboj so prinesli vsak svojo lučko, saj smo skupaj osvetlili pot dedku Mrazu. Najprej je bil nagovor ravnatelja in ravnateljice vrtca. Ob tej priložnosti smo zbirali donacije Vrtec smuča. Nato so otroci pokazali kratek nastop s pevskim zborom vrtca. Po programu smo se odpravili na nočni pohod z lučkami, da osvetlimo pot dedku Mrazu. Na pohodu nas je spremljala Zvezdica. Ko smo se vrnili do vrtca, smo se pogreli s toplim čajem, poslušali prijetno glasbo z željo, da nas naslednji dan obišče dedek Mraz.

V letošnjem šolskem letu bo za vse predšolske otroke (rojeni 2017, 2018) v občini Hoče-Slivnica organiziran brezplačen 5 dnevni smučarski tečaj. Naziv projekta je: Vrtec smuča. Projekt je zasnovan v sodelovanju z občino Hoče-Slivnica ter številnimi podjetji, ki so s svojimi donatorskimi in sponzorskimi sredstvi prijazno stopili naproti temu, da lahko našim otrokom ponudimo nekaj več, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

V ta namen je bila na popoldanski prireditvi vrtca Slivnica pripravljena skrinjica, pri vhodu prvega starostnega obdobja, kjer so/smo po svojih zmožnostih s prostovoljnimi prispevki podprli projekt.

Za vašo podporo projekta se vam v imenu otrok iskreno zahvaljujemo.

Zapisala,

Maja Zakelšek Skuhala

Dostopnost