Dragi otroci vrtca Slivnica, spoštovani starši/skrbniki!

Vstopamo v tretji teden, odkar so se vrata našega vrtca zaprla. Doletela nas je situacija, ki nas spreminja, tudi mene in moj odnos do vsega, kar mi je bilo pred kratkim samoumevno. Postavila me je pred izziv in prav gotovo tudi vas, dragi bralci naše spletne strani.

Pogrešam vas, dragi otroci, vaše nasmejane in vesele obraze. Jutranje redno  srečevanje z vami, spoštovani starši, babice, dedki …, me je napolnilo z energijo, da mi je dan, ki je bil pred menoj,  hitro minil.

Vendar pa moramo zreti naprej z optimizmom. Verjamem, da čas z svojimi otroki preživljate na najlepši možen način. Sprehodi,  seveda v dovoljenem številu, petje in poslušanje  pesmic, branje pravljic, skupno gledanje televizije, igranje družabnih iger …

Smeh in dobra volja sta v tem času še kako pomembna. Izkoristite ta čas v polni meri in zgradite odnos, ki temelji na povezanosti z vašimi otroki.

V takšnih trenutkih lahko ena drobna pozitivna misel naredi veliko. Že takrat, ko se nam nekdo prikrade v naše misli, ko nekoga pogrešamo, ko nekomu želimo nekaj dobrega, lahko z eno samo pozitivno mislijo naredimo čudeže.

 

In naj bo naslednja  misel za vse bralce naše spletne strani:

 

Pomemben je le tisti pogum, ki ti pomaga od enega trenutka do drugega.

(neznani avtor)

Ostanite zdravi.

 

Zdenka Vogrinec, pomočnica ravnatelja

Dostopnost