Prišli smo do konca tega norega »koronskega« šolskega leta. Za slovo so nam vzgojiteljice naše vrtčevske, dramsko –  lutkovne skupine Reci Peci,  zaigrale 18. 06. 2020, igro z naslovom: Alberta išče ljubezen.

19. 6. 2020 smo se otroci skupin Pikapolonic in Sovic zbrali v svojih igralnicah. Spomnili smo se naših pripovedovanj za Palčka bralčka, športnih aktivnosti v okviru Malega sončka, aktivnosti in  skrbi za varnost v prometu – Pasavček. Podelili smo priznanja za dosežke in sodelovanje.

Skozi celo leto smo veliko prepevali, zato smo se s pesmico »Zvonček«  poslovili od vrtca . Od prijateljev iz drugih skupin smo si pomahali ob koračnici in pozdravnem  mimohodu. Seveda nismo pozabili na našega Srečkota – lutko prijateljstva, ki smo ga potem, ko so otroci rešili uganko, predali otrokom, ki ostanejo v vrtcu, da ga čuvajo do naslednjega leta.

Tako, kot otroke prvič spustimo, da «poletijo« novim izzivom naproti, smo simbolno spustili tudi balone, ki so se dvignili visoko v zrak. Ob sladkanju s sladoledom , smo jih opazovali, dokler niso odplavali daleč, daleč stran.

SREČNO!

Delavci vrtca Slivnica.

_________________________________________________________________________________________________

Ogled dogodka slovesa od vrtca

 

posnetek 1posnetek 2 posnetek 3 posnetek 4

 

Galerije

Zaključek pikapolonice

no images were found

 

Zaključek sovice

no images were found

 

Dostopnost