Spoštovani starši in skrbniki!

Obveščamo vas, da so vrtci zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi, od ponedeljka, 26. oktobra 2020 zaprti, predvidoma za en teden. Ukrep je namenjen zajezitvi širjenja okužb z novim  virusom SARS-CoV-2.

Za starše, ki morajo v naslednjem tednu delati, delodajalec pa jim ne more omogočiti dela na daljavo, bo zagotovljeno delovanje vrtca v minimalnem obsegu.

Varstvo je namenjeno samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo za otroka.

Starši morajo prinesti dokazilo za oba starša, ki je podlaga za izkazovanje potrebe po nujnem varstvu (npr. potrdilo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je nujno za državo in družbo …).

Starše prosimo, da v vrtec v NUJNO varstvo pripeljejo samo zdrave otroke, saj bomo dosledno upoštevali navodila NIJZ.

Ob prihodu otroka bodo podpisali izjavo staršev, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo;

Vrtec Rogoza bo odprt od 6.30 do 16. ure

Vrtec Hoče bo odprt od 5.30 do 16. ure.

Vrtec Slivnica bo odprt od 6.00 do 16.30 ure.

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Pravno podlago bo določil interventni zakon.

Ozrimo se v prihodnost z optimizmom, saj nas zagotovo čaka lepše življenje, le malo potrpljenja in dobre volje bomo še potrebovali.

Prosimo vas, da glede vseh prihodnjih informacij spremljate naše spletne strani. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in upoštevanje družbenih ukrepov.

Lep jesenski pozdrav.

Hoče, 23. 10. 2020                         

                                         Ravnatelj OŠ Dušana Flisa Hoče: Alojz Velički

                                         Ravnatelj OŠ Franca Lešnika Vuka:  Franc Gosak

Dostopnost